Om os

Om os

Skønheds produkter du kan tåle, og spise !!

Makeup der kan spises? Nu tænker du sikkert, at det rabler for mig. Men det er sandt, du kan spise produkterne her uden at det skader din krop.

Mange kvinder bliver under deres graviditet meget bevidste i deres valg omkring økologi og hvad de kommer i og på deres krop. Det skete også for mig for snart 11 år siden da jeg var gravid.

Økologisk makeup

Dengang viste jeg ikke meget om økologi, men det er for alvor gået op for mig, hvor vigtigt det er at passe på sig selv og at alt er et tilvalg eller et fravalg. Jo mere jeg arbejder med produkter og dykker ned i branchen, jo mere chokeret bliver jeg over hvad producenterne må komme i !!!

Jeg startede som de fleste med at tænke over hvilken kemi der var i det jeg spiste. Men har du tænkt over, at når du spiser noget kemi, så har du maven som ‘rensnings anlæg’ – når vi kommer kemi på huden så ryger det direkte i organerne??!!

Så det handler så sandelig også om hvad vi PÅFØRER vores hud, som jo er et levende organ.

 

Ved du hvor mange skøndhedsprodukter der indeholder Phenoxyethanol

Viste du om Phenoxyethanol:

Phenoxyethanol anvendes som konserveringsmiddel i kosmetiske produkter og også som stabilisator i parfume og sæber. Eksponering for phenoxyethaznolhas er blevet forbundet med reaktioner, der spænder fra eksem til alvorlige livstruende allergiske reaktioner.

Babyer og børns oral eksponering (og vi ved alle, at spædbørn vil lægge noget, de kan gribe i deres mund) kan påvirke nervesystemets funktion akut. Spædbørn bør ikke udsættes for kosmetikprodukter indeholdende phenoxyethanol. Safecosmetics.org nævner endog, at ammende spædbørn er en sårbar befolkning. FDA advarede om, at phenoxyethanol kan forårsage nedlukning af centralnervesystemet, opkastning og kontaktdermatitis.

 

Derfor vælger JEG økologi…

Tænk, der findes en økologisk makeup der kan spises

Jeg kendte intet til Nvey Eco, som det australske mærke hedder, da jeg i 2008 blev præsenteret for Nvey Eco’s økologiske Makeup. Som frisør, makeup artist og stylist (Stylissimo), har jeg fuldstændigt tabt mit hjerte til produkterne og blev derfor i 2012 importør af NVEY Eco i Danmark.

Jeg brænder for økologi og så rene produkter som muligt, og med mine 24 års erfaring som frisør og makeupartist, synes jeg det er en fantastisk retning branchen tager.

Du kan blive lige så smuk, som dem på den røde løber

“NVEY makeup produkterne, som har fået den mest krævende øko certificering “Nature”, hvilket betyder, at hvert produkt skal være over 70 % økologiske. NVEY Eco er endda på over 80%.

NVEY Eco har formået at kombinere luksus med naturen og dermed skabt et af de meste naturlige makeup mærker i verden, med god holdbarhed, super flotte farver, hudpleje implementeret, som kan måle sig med de helt store kommercielle mærker og læg dertil, at emballagen kan nedbrydes.

“Jeg har sådan en lyst til at stille mig op på Rådhuspladsen og råbe til alle;

vi har et valg; vælg skønheds produkter uden kemi, vælg produkter der er rene, lige så aktive og holdbare som dem med kemi, og samtidig er gode for hud og miljø”.

Velkommen til min verden…