Om NVEY ECO

Om NVEY ECO

Historie

Siden 2005 har NVEY ECO været frontfigur inden for økologisk makeup. Vi har udviklet og forfinet metoder og teknikker som har løftet “grøn” kosmetik til et nyt niveau. Resulteret er en Ren Økologisk professionel Makeup.

NVEY ECO gør op med myten om at ydeevne og holdbarhed reduceres ved valget af økologi makeup. Gennem udviklingen af unikke produktionsmetoder som fastholder en økologisk profil, har vi formået at leverer høj ydeevne hvad angår farver og karakteristisk lang holdbarhed som kendetegner NVEY ECO makeup internationalt.

Den karakteristiske høje ydeevne er opnået uden brug af kemiske ingredienser så som parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte. Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr.

NVEY ECO er produceret i Australien og er udelukkende lavet med naturligt økologiske ingredienser for at give dig en fantastisk oplevelse for dig og for miljøet.

Produkterne er 100% naturlige og med høj % af certificeret økologiske ingredienser i hvert eneste produkt.

Filosofi

Det som interesserede mig i skabelsen af NVEY ECO var udfordringen i at udvikle og bringe et ægte certificeret makeup mærke til verden. Jeg ønskede at virkeliggøre de kunstneriske værdier og stilarter som jeg havde længtes efter igennem årtiers arbejde inden for skønhedsindustrien, kombineret med økologiske formularer som kunne nære og pleje mine klienters hud.”

Rohan Widdison’s dristige og indsigtsfulde tilgang til makeup og økologi ledte til lanceringen af NVEY ECO i 2005. Med NVEY ECO har Rohan udforsket og synliggjort den tætte forbindelse der er mellem mode og natur. Det har resulteret i NVEY ECO Ren Økologisk Makeup Artestry’s kendetegn og teknik som former mærkets stil og retning. Rohan’s anderledes tilgang til makeup og hans samarbejde med kunstnere har udfordret hele ideen om kosmetik og hvad vi forstår ved makeup. Dermed har han skabt en ny kategori for farvet makeup – Pure Organic Make-up Artistry.

Vi var tilmed de første der præsenterede frasen “grøn er den nye sort” (“Green is the New Black”), i forbindelse med lanceringen af NVEY ECO i 2005. Hermed signalerede vi vores simple og målrettet budskab om at være et mærke med en forståelse for mode, kunst og natur. NVEY ECO har været dedikeret til økologi siden lanceringen og har modtaget priser år efter år for at producere produkter med høj ydeevne, og er blevet rost af skønhedsredaktører for at udfordre og omdefinere traditionerne inden for farvet makeup.

NVEY ECO’s rene uskyld kombineret med dets luksuøse karakter har udviklet sig, hvilket gør det muligt for dig at skabe og definere dit look og din stil, som din egen makeupartist hver dag.

NATRUE & NSF CERTIFICERE

Hos NVEY ECO vi af den opfattelse at man skal gå hele vejen når man ønsker at lave et økologisk produkt og få det certificeret økologisk! Al NVEY ECO makeup er NATRUE og NSF certificeret. Til forskel fra mineralske og ikke certificerede produkter skal vi hos NVEY ECO efterkomme NATRUE og NFS’ standarder i forhold til alle de ingredienser vi benytter. Det forbyder os at anvende mange af de ingredienser som man finder i mineralske og ikke-certificerede produkter . Derudover bibeholder NVEY ECO dets egne interne standarder i forhold til ophavet af vores råmaterialer for at levere, etisk, sikker og funktionel farve makeup.

NATRUE og NSF kontrollere at NVEY ECO imødekommer deres standarder.

NVEY ECO makeup er også certificeret af NSF / ANSI 305 : 2009 NSF International Standard / American National Standard Personal Care Products, indeholdende økologiske ingredienser.

Selvom der findes andre standarder er NFS’s standard for produkter som indeholder økologiske ingredienser den eneste Amerikansk Nationale Standard for personlig pleje produkter som sætter krav til økologi. For at blive certificeret til denne standard skal produktet gennemgå en grundig kontrol af en uafhængig økologisk certificerings organisation som skal bekræfte at fabrikantens produkt formular indeholder mindst 70% økologisk indhold i forhold til vægt.

Næste gang du er ude at shoppe efter makeup og andre produkter til personlig pleje så check om produkterne er påført NSF certificerings mærke som betyder at produktet skal leve op til NFS certificerings standard for produkter indeholdende økologiske ingredienser. Certificering til denne standard er din garanti for at produktets varedeklaration er korrekt og at produktet virkelig indeholder mindst 70% økologiske ingredienser. Kilde: www.nsf.org

Økologi

Fordele ved økologi

Fordelen ved at bruge økologiske produkter er at undgå kemikalier. I løbet af de seneste år har der været et øget fokus på konsekvenserne ved at udsætte sin hud for kemikalier og giftstoffere. Hos NVEY ECO er vi af den overbevisning, at hvis du kan finde et produkt som virker for dig og som ikke indeholder indlysende farlige kemikalier, hjælper du dig selv såvel som miljøet. Fokus har længe været på hvad vi spiser. MEN det der kommer på huden af skadelige stoffer og kemikalier går direkte i organerne. Hvorimod det vi spiser her har vi maven som ’rensningsanlæg’.

Hvad betyder økologi

Økologi er mere en blot et fashionabelt ord hos NVEY ECO. Det er en livsstil og en ansvarlig tilgang til kosmetik og en forståelse for vores miljø. Som pioner indenfor økologisk farve makeup bruger NVEY ECO kun ingredienser som er både plejende og nærende for vores hud. NATRUE er en ledende europæisk og global certificerings instans som kontrollerer og certificerer kosmetiske produkter. At have NATRUE’s økologiske Certificeret er en vigtig global anerkendelse for NVEY ECO og styrker vores fokus på sikker, etisk og funktionel makeup for vores forbrugere.

Produktfakta